Care sunt cele mai bune motociclete pentru oras

Traficul oraselor mari face ca piata motocicletelor din Romania sa creasca din ce in ce mai mult. De ce sfaturi sa tineti cont atunci cand alegeti ce motocicleta sa cumparati? Cititi mai departe!

In plus fata de scutere, exista si alte tipuri de motociclete care pot fi utilizate confortabil in oras. Acestea sunt cele urbane:

Desigur, motocicletele din fiecare dintre aceste segmente au particularitatile lor. Cele „naket” sunt numite in acest mod tocmai pentru ca au motorul in aer liber, spre deosebire de motocicletele sportive. Au o pozitie confortabila de manipulare si dimensiuni compacte, ceea ce le face foarte versatile pentru orasele mari. Aici sunt modele precum Honda CB125, Motomel CG150 sau Suzuki Gixxer 150.

Honda CB250 Twister

Un pic mai sus sunt Honda CB250 Twister, Benelli TNT 300 si KTM Duke 200. Apoi, exista mai multe modele de peste 300 cc, dar cele mai bune motociclete pentru oras, nu ar trebui sa fie mai mari de 300 de cilindri, care sunt ideale pentru a conduce pe distante mari.

Printre cele mai bune motociclete pentru oras, puteti adauga cateva modele „chopper”. Celebrul „chopper” s-a nascut la sfarsitul anilor ’60, iar probabil cel mai recunoscut brand din acest segment este Harley Davidson. Cu toate acestea, aceste motociclete sunt foarte confortabile pentru rutele lungi, dar nu sunt atat de confortabile pentru oras, deoarece sunt de obicei destul de grele. Dar designul si confortul in timpul conducerii au facut ca multe marci sa se gandeasca la aceasta categorie si sa aiba optiuni de deplasare mai usoare si mai mici. Astfel, vom gasi Zanella Patagonian Eagle 150, la Suzuki GN 125 sau Bajaj Avenger Street 220.

Bajaj Avenger Street 220

Sa vorbim despre cele mai bune motociclete pentru oras este foarte subiectiv. Este suficient sa vedem ca unele dintre cele mai vandute modele, tocmai pentru uz urban, sunt motocicletele sportive sau enduro. Pentru caracteristicile si performantele sale, desi exista modele in cadrul acestor categorii, acestea nu sunt cele mai confortabile pentru orase. Din acest motiv, fara indoiala, cei care doresc sa cumpere una dintre cele mai bune motociclete pentru oras, ar trebui sa opteze pentru un scooter, o motocicleta „naket” sau, cel mai indraznet, pentru un „chopper”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *